Vuorot varataan ja maksetaan ennen Koirametsässä vierailua. Voit tehdä varauksen helposti ajanvarauspalvelussa. Voit varata vuoron myös soittamalla tai whatsapilla numerosta 045 7838 2476, tai lähettämällä sähköpostia jenna@ylikiiminginkoirametsa.fi. Maksutapana käy verkkopankkimaksu, korttimaksu tai mobilepay. Puhelimitse tai sähköpostilla varatuista vuoroista lähetetään lasku varaajan sähköpostiin. 

Vuoro valitaan osallistuvien koirien määrän mukaan. Huom! Saman talouden kaikki koirat voi tuoda 1-4 koiran varaukselle, vaikka koiria olisikin useampi. 

Varauksen voi perua tai siirtää viimeistään 24 tuntia ennen varausta. Sen jälkeen vuoroja ei voi perua tai siirtää, mutta vuoron voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Sarjakortilla saat varaukset vielä edullisemmin! Sarjakortti ostetaan ajanvarauspalvelusta. Saat oston jälkeen sähköpostiisi koodin, joka toimii maksutapana vuoroa varatessa. Sarjakortit ovat voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä. 

Lahjakortit

Lahjakortit Koirametsään on nyt saatavilla! Anna ystävälle, sukulaiselle tai koirakaverille lahjaksi varmasti mieluisa elämys!

Osta lahjakortti TÄÄLTÄ! Voit valita toimitustavaksi sähköpostin tai postituksen. Sähköpostilla lahjakortit toimitetaan heti. Lahjan saaja voi lunastaa lahjan ajanvarauspalvelussa tai soittamalla meille. 

Lahjan lunastaminen
1. Valitse ajanvarauksesta lahjaksi saamasi palvelu
2. Valitse kalenterista sinulle sopiva ajankohta
3. Täytä omat tiedot
4. Valitse maksutavaksi Gifti lahjakortti ja syötä lahjakorttisi koodi
5. Varaus on valmis ja saat sähköpostiisi varausvahvistuksen

IMG_4992